Logo-STF-oranje
  • maart 19, 2020 10:42 am
  • Utrecht, Utrecht

Op de Strategiefabriek werkten tot voor kort dagelijks verschillende teams van verschillende organisaties aan allerlei vraagstukken op het gebied van nieuwe proposities, organisatieveranderingen, hun strategie, de onderlinge samenhang enzovoort. We hebben nu natuurlijk de deuren gesloten voor grote groepen mensen.

We merken zelf dat thuiswerken in bepaalde situaties moeilijk is en wij hebben de ruimtes en de middelen allemaal paraat staan.

DUS:

We bieden nu afzonderlijke “werkplekken” aan per afsluitbare ruimte. De werkplekken zijn voorzien van beeldscherm, hoog/laagbureau, goede bureaustoel, wifi, whiteboards, verlichting ed.
We vragen daarvoor 5 euro per uur, dit geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Zoals je nog boodschappen doet binnen de huidige maatregelen bij de supermarkt, kun je ook naar de Strategiefabriek komen. Je moet wel van te voren contact opnemen, om je komst aan te kondigen.

  • Categorie : Anders
  • Beschikbaarheid : Op de Strategiefabriek Utrecht (06-83339142) hebben we, ruim 600m2, heel goed ingerichte ruimtes voor (digitale) sessies en individueel werken, beschikbaar. Je kunt nu terecht op de Strategiefabriek van een uur tot een dag, als thuiswerken echt onwenselijk is tijdens die belangrijke digitale meeting of call. Een persoon per afsluitbare ruimte, extra zorg en aandacht voor hygiëne, geen handen schudden, afstand bewaren van minimaal 1,5 a 2 meter en goeie koffie.
  • Website

Laat recensie achter